قیسی پلو یکی از غذاهای محلی اردبیل است که با گوشت قرمز و یا گوشت مرغ تهیه میشود و طعم بسیار لذیذی دارد. این غذا علاوه بر طعم و عطر بسیار خوبی که دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است و بسیار مقوی و سالم میباشد.
مواد لازم برای قیسی پلو:
طرز تهیه قیسی پلو با گوشت:
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا گوشت را خرد کرده و قسمت های اضافی آن را بگیرید و بشویید، کره را داخل قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود سپس گوشت ها را بریزید و با کره تفت دهید.
حالا ادویه ها را افزوده و با گوشت تفت دهید تا عطر آن ها بلند شود، سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد.
آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده آنگاه برنج را که پختهاید موقع آبکش نصف آن را دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آنرا دم کنید، آنگاه که دم کشید میتوانید آنرا میل نمایید.
خواص قیسی: