خوشمزه ها

غذاهای خوشمزه ایرانی

خوشمزه ها

غذاهای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه مربای گل سرخ یا گل محمدی

مربای گل سرخ از آن دسته مرباهای خوشمزه و خوش عطری است که در بین ایرانی ها از محبوبیت زیادی برخوردار است. این مربای فوق العاده را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و برای صبحانه با کره یا خامه و نان تازه میل کنید.


مواد لازم و طرز تهیه:

  • شکر: 2 پیمانه
  • گل محمدی تازه: 500 گرم
  • آب : 5/2 پیمانه
  • آبلیمو یا آب لیمو ترش: نصف پیمانه 


 طرز تهیه مربای گل سرخ یا گل محمدی:

برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا گل ها را با آب سرد شسته و بگذارید تا کاملا آب آن برود، سپس یک پارچه سفید و تمیز را پهن کرده و گل ها را روی آن پخش کنید تا کاملا خشک شود.

گل ها را بعد از خشک شدن داخل یک کاسه جمع کنید و روی آن یک چهارم پیمانه آبلیمو بریزد و بگذارد تا ده دقیقه بماند، بعد از ده دقیقه گلها و آب را داخل یک قابلمه بریزید وحرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 20 تا 45 دقیقه به آرامی بجوشد و گلها نرم شوند.

شکر و بقیه آب لیموترش را اضافه کنید. حدود 15 دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشد. دائماً آن را هم بزنید تا شیره غلیظ شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
ظرف مربا را در آب جوش بجوشانید تا ضدعفونی شود. کاملاً آن را خشک کنید و ظرف را با مربا پر نمایید و در یخچال نگهداری کنید.


خواص گل محمدی:

  • برای درمان استرس و اضطراب چای گل محمدی بنوشید.
  • همچنین چای گل محمدی موجب آرامش بدن و خوابی راحت میشود.
  • گل محمدی حاوی آنتی اکسیدان بوده و سلول های سرطانی را از بین میبرد.
  • مصرف گل محمدی موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود و برای درمان یبوست موثر است.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد