مربای گل سرخ از آن دسته مرباهای خوشمزه و خوش عطری است که در بین ایرانی ها از محبوبیت زیادی برخوردار است. این مربای فوق العاده را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و برای صبحانه با کره یا خامه و نان تازه میل کنید.
طرز تهیه مربای گل سرخ یا گل محمدی:
برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا گل ها را با آب سرد شسته و بگذارید تا کاملا آب آن برود، سپس یک پارچه سفید و تمیز را پهن کرده و گل ها را روی آن پخش کنید تا کاملا خشک شود.
گل ها را بعد از خشک شدن داخل یک کاسه جمع کنید و روی آن یک چهارم پیمانه آبلیمو بریزد و بگذارد تا ده دقیقه بماند، بعد از ده دقیقه گلها و آب را داخل یک قابلمه بریزید وحرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 20 تا 45 دقیقه به آرامی بجوشد و گلها نرم شوند.
شکر و بقیه آب لیموترش را اضافه کنید. حدود 15 دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشد. دائماً آن را هم بزنید تا شیره غلیظ شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
ظرف مربا را در آب جوش بجوشانید تا ضدعفونی شود. کاملاً آن را خشک کنید و ظرف را با مربا پر نمایید و در یخچال نگهداری کنید.
خواص گل محمدی: